🇭🇷Vodič za integraciju

Letite s Hugom: PARROT Kripto žeton Quickstart Guide

Prihvatite uzbudljivi svijet Hugovog PARROT tokena s ove četiri bitne aplikacije. Ove korisniku prilagođene platforme omogućuju vam da bez napora kupujete, prodajete i pratite PARROT tokene kada vam odgovara. Toplo preporučujemo da se upoznate s njihovim značajkama i funkcijama na sučelju stolnog računala prije prelaska na mobilne aplikacije. Započnite već danas i pridružite se rastućoj zajednici entuzijasta PARROT tokena!

  1. Pridružite nam se preko twittera Postavite svoj Twitter račun ili povežite postojeće. Jednostavno je - prijavite se, potvrdite svoju e-poštu ili telefon i spremni ste za tvitanje!

  2. Fantom novčanik Posjetite web mjesto Phantom Wallet, dodajte ekstenziju preglednika i izradite novi novčanik. Ne zaboravite sigurno spremiti svoju frazu za oporavak.

  3. Bitcoin trgovina U Bitcoin Storeu povežite svoj bankovni račun ili kreditnu karticu za kupnju USDC (odaberite opciju mreže Solana), što će vam trebati za sljedeći korak. Pošaljite ove tokene u svoj Phantom Wallet!

  4. Zaronite u Orca Exchange Na kraju, posjetite Orca Decentralized Exchange (DEX), povežite svoj Phantom Wallet i koristite razmijenjeni USDC za kupnju PARROT tokena.

Pridružite nam se preko twittera

Korak 1: Idite na Twitter

Otvorite svoj preglednik i posjetite 'www.twitter.com'.

Korak 2: Prijavite se

Pritisnite gumb "Prijava". Nalazi se u desnom kutu zaslona.

Korak 3: Ispunite svoje podatke

Unesite svoje ime, telefonski broj ili email i datum rođenja. Provjerite koristite li važeću e-poštu ili broj telefona kako biste mogli potvrditi svoj račun.

Korak 4: Stvorite lozinku

Odaberite jaku lozinku da biste zaštitili svoj račun. Upamtite, vaša lozinka bi trebala biti nešto jedinstveno i drugima ne bi bilo lako pogoditi.

Korak 5: Prilagodite svoj profil

Twitter će vas voditi kroz nekoliko koraka kako biste prilagodili svoj račun. Od vas će se tražiti da odaberete svoje interese, prenesete profilnu sliku i više. Slijedite korake prema uputama.

Korak 6: Pronađite @hugotheparrot

Sada kada je vaš račun postavljen, slijedimo @hugotheparrot. Jednostavno unesite '@hugotheparrot' u traku za pretraživanje na vrhu početne stranice Twittera.

Korak 7: Pratite @hugotheparrot

Kliknite na Hugov profil i pritisnite gumb 'Prati'. To je to, sada pratite @hugotheparrot!

Nadamo se da vam je ovaj vodič bio od pomoći! Uživajte u svom Twitter putovanju i zabavite se družeći se s @hugotheparrot.

Fantom novčanik

Zakoračite u svijet kriptovalute s Phantom Walletom, jednostavnim i sigurnim novčanikom za Solana blockchain. Evo kako ga postaviti u nekoliko minuta:

Korak 1: Instalirajte Phantom Wallet

Posjetite web stranicu Phantom Wallet. Kliknite na "Dodaj u preglednik" da biste instalirali proširenje Phantom Wallet. Dostupan je za Chrome, Firefox i Brave.

Korak 2: Postavite svoj novčanik

Nakon instaliranja kliknite na ikonu Phantom na traci proširenja. Odaberite "Stvori novi novčanik". Za vas će se generirati tajna fraza za oporavak.

Korak 3: Zaštitite svoj novčanik

Zapišite svoju tajnu frazu za oporavak i pohranite je na sigurno mjesto. Ova fraza je ključ vašeg novčanika, stoga pažljivo rukujte s njom!

Korak 4: Uplatite svoj novčanik

Za financiranje svog novčanika, morat ćete poslati USDC na svoju adresu Phantom Wallet. Kliknite gumb "Primi" i kopirajte adresu svog novčanika. Podijelite ovu adresu za primanje SOL.

Korak 5: Istražite i izvršite transakciju

S financiranjem novčanika spremni ste za slanje, primanje i razmjenu tokena ili čak za pregledavanje i interakciju s decentraliziranim aplikacijama (dApps).

svaka čast! Sada ste postavili Phantom Wallet, vaš ulaz u živahni svijet Solana blockchaina. Čuvajte se i uživajte u istraživanju!

Bitcoin trgovina

Fizičke trgovine u Zagrebu i Splitu

Korak 1: Započnite

Dođite do web stranice Bitcoin Store. Kliknite na "Prvi koraci" i odaberite željenu vrstu računa (osobni ili poslovni).

Korak 2: Unesite podatke

Ispunite potrebne podatke. Potvrdite da imate najmanje 18 godina i prihvatite Uvjete korištenja.

Korak 3: Pretplata putem e-pošte (nije obavezno)

Po želji se možete pretplatiti na obavijesti putem e-pošte za promocije i novosti o kriptovalutama.

Korak 4: Kreirajte račun

Kliknite na "Create Account". Bitcoin Store će poslati e-poruku potvrde na adresu koju ste unijeli.

Korak 5: Potvrdite svoju e-poštu

Provjerite svoju pristiglu poštu, pronađite e-poštu iz Bitcoin Storea i kliknite vezu za potvrdu unutar.

Korak 6: pristupite svom računu

Nakon što je vaša adresa e-pošte potvrđena, vaš račun je spreman! Sada se možete prijaviti na platformu Bitcoin Store pomoću svojih podataka.

I to je to! Dobrodošli u Bitcoin Store. Uvijek imajte na umu da transakcije obavljate sigurno i odgovorno. Ako trebate bilo kakvu dodatnu pomoć, nemojte se ustručavati koristiti odjeljak za pomoć web-mjesta ili chatbot. Oni su tu da vam pomognu na svakom koraku. Uživajte u svom iskustvu Bitcoin Store!

Zaronite u Orca Exchange

Uronite u Solana ekosustav uz Orca DEX! Evo vašeg vodiča korak po korak:

Korak 1: Posjetite Orca DEX

Idite na web mjesto Orca DEX. Provjerite jeste li na pravom mjestu kako biste se zaštitili od krađe identiteta.

Korak 2: Povežite svoj novčanik

Na početnoj stranici Orca pronaći ćete gumb "Poveži novčanik", koji se obično nalazi u gornjem desnom kutu stranice. Kliknite na njega za nastavak.

Korak 3: Odaberite Phantom Wallet

Pojavit će se skočni prozor s popisom novčanika koje Orca podržava. Odaberite "Fantom".

Korak 4: Autorizacija

Pojavit će se novi skočni prozor Phantom Wallet u kojem se traži dopuštenje za povezivanje na stranicu. Kliknite "Odobri" za nastavak. Možda ćete morati unijeti svoju lozinku za Phantom Wallet, ako ste je postavili.

Korak 5: Idite na Swap

Na sučelju Orca kliknite na "Swap" na lijevoj bočnoj traci.

Korak 6: Odaberite svoje tokene

Na stranici Swap odaberite "USDC" u polju "From" i "PARROT" u polju "To".

Korak 7: Unesite željeni iznos

Unesite iznos USDC koji želite zamijeniti za PARROT tokene.

Korak 8: Pregledajte i potvrdite zamjenu

Pregledajte detalje transakcije, uključujući stopu konverzije i naknade. Ako sve izgleda dobro, kliknite "Zamijeni" za potvrdu.

To je to! Vaš Phantom Wallet sada je povezan i uspješno ste zamijenili USDC za PARROT tokene na Orca DEX. Ne zaboravite uvijek dobro provjeriti detalje transakcije prije potvrde i uložite samo onoliko koliko ste spremni riskirati. Uživajte u svom putovanju u svijet decentraliziranih financija!

PARROT token na Orca DEX

Pomozite

Ako trebate pomoć, obratite nam se na Facebooku ili Discordu.

Odricanje

Ulaganje u kriptovalute nosi visoku razinu rizika i možda nije prikladno za sve ulagače. Prije nego što odlučite ulagati u kriptovalutu, trebali biste pažljivo razmotriti svoje ciljeve ulaganja, razinu iskustva i sklonost riziku. Postoji mogućnost da biste mogli pretrpjeti gubitak dijela ili cijelog vašeg početnog ulaganja i stoga ne biste trebali ulagati novac koji si ne možete priuštiti izgubiti. Trebali biste potražiti savjet od neovisnog financijskog savjetnika prije donošenja bilo kakve odluke o ulaganju.

Token Hugo the Parrot (PARROT) prvenstveno je namijenjen za zabavu i prikupljanje sredstava. Ne treba ga smatrati ulaganjem ili financijskim sredstvom. Kao i kod bilo koje druge donacije, doprinos cilju s PARROT tokenima treba promatrati kao dobrotvorni čin, a ne ulaganje, a pridonositelji ne bi trebali očekivati nikakav financijski povrat.

Korištenjem ove platforme potvrđujete da razumijete ove rizike i da ste isključivo odgovorni za sve investicijske odluke koje donesete. Uvijek upamtite: ulaganja u kriptovalute nisu zajamčena i moguć je gubitak kapitala.

Last updated